Σελίδες

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Στη φυλακή ο 49χρονος δάσκαλος από τις Σέρρες

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Σερρών ο 49χρονος δάσκαλος που συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικη μαθήτρια.

Ο 49χρονος θα κρατηθεί προσωρινά στο αστυνομικό τμήμα Σιδηροκάστρου μέχρι να....
αποφασιστεί σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα θα μεταφερθεί.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια από εκπαιδευτικό κατ' εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού νεότερου των 15 ετών κατ' εξακολούθηση.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο δάσκαλος, πρώην υποδιευθυντής δημοτικού σχολείου της πόλης των Σερρών, φέρεται να ασελγούσε από το καλοκαίρι του 2011 έως τον περασμένο Μάιο σε μαθήτρια, που σήμερα είναι 14 ετών.
Οι συνήγοροί του δήλωσαν ότι αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και εξέφρασαν την απορία «γιατί η ανήλικη κατήγγειλε δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή της από το δημοτικό σχολείο το γεγονός», τονίζοντας ότι «η συγκεκριμένη καταγγελία δεν έχει καμία διασταύρωση».
Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος έχουν ήδη αφαιρέσει τους σκληρούς δίσκους από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του δημοτικού σχολείου όπου δίδασκε, καθώς και του σπιτιού του, προκειμένου να εντοπίσουν τις επαφές που είχε μέσω διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: