Σελίδες

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Κατόπιν ενεργειών Γούνα η ασφαλτόστρωση στον Προμαχώνα

Σε συνέχεια των ενεργειών του Επιμελητηρίου Σερρών και των παρεμβάσεών του για την περιοχή του Προμαχώνα, αποτέλεσμα των οποίων ήταν η επισκευή της γεφυροπλάστιγγας από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, σήμερα Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 τεχνικό συνεργείο που εστάλη από το....
Επιμελητήριο Σερρών ξεκίνησε την αποκατάσταση μέρους του κατεστραμμένου οδοστρώματος (κάλυψη λακκουβών στο Τελωνείο Προμαχώνα), ύστερα από συνεννόηση του Πρόεδρου του Εμπορικού Τμήματος, κ. Γιώργου Γούνα με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Σερρών, κ. Πασχάλη Ζορμπά.
    Το Επιμελητήριο Σερρών ανέλαβε την πρωτοβουλία αποκατάστασης τμήματος του κατεστραμμένου οδοστρώματος,  ύστερα από παράπονα μελών του, των οποίων δέκτης γίνεται επανειλημμένα και τα οποία αναφέρονται σε ζημιές που έχουν υποστεί τα οχήματά τους κατά τη διέλευσή τους από το χαλασμένο οδόστρωμα  στο Τελωνείο Προμαχώνα, καθώς επίσης και ύστερα από δυσμενή σχόλια τουριστών που επισκέπτονται το Νομό μας και την πόλη των Σερρών, τα οποία καταφτάνουν καθημερινά σ΄ αυτό, συνοδευόμενα από την έντονη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση του οδοστρώματος.
    Το Επιμελητήριο Σερρών θεωρώντας ότι η εικόνα του τελωνειακού σταθμού του Προμαχώνα και της ευρύτερης περιοχής αποτελεί τον καθρέφτη της χώρας μας για όλους όσους εισέρχονται στην Ελλάδα και ότι το κατεστραμμένο οδόστρωμα, εκτός του ότι ενέχει σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των διερχομένων ανθρώπων και οχημάτων, καθόλου δεν συνάδει με την εικόνα μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας, προέβη στην ενέργεια αυτή.
    Η αποκατάσταση ζημιών του οδοστρώματος, και η επισκευή της γεφυροπλάστιγγας από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, καταδεικνύουν ότι όταν υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ Επιμελητηρίου και Πολιτείας μπορούν να υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα και οφέλη τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και για τα κρατικά έσοδα και για την ανάπτυξη του τουρισμού της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: