Σελίδες

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Πυρετός συσκέψεων στην Αθήνα για το μέλλον της ΕΒΖ

Νέα σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στο γραφείο του υφυπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταικούρα προκειμένου να δοθούν διευκρινίσεις για το μέλλον της ΕΒΖ.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθαν. Τσαυτάρη, του υφυπουργού Οικονομικών κ. Χρ. Σταικούρα, των...
περιφερειαρχών Κεντρικής Μακεδονίας,  Αποστ. Τζιτζικώστα, και Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης,  Αριστ. Γιαννακίδη, του αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας της ΠΚΜ και αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Γκουντενούδη Χρήστου, του αντιπεριφερειάρχη Σερρων, Ιω. Μωυσιάδη, όλων των βουλευτών του Ν. Σερρών,  βουλευτών των Ν. Ημαθίας και Έβρου, του προέδρου του επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστου Μέγκλα, παραγωγών ζαχαρότευτλων και τευτλοεξαγωγέων, του προέδρου των εργαζόμενων στην ΕΒΖ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Σερρών, ο πρόεδρος του φορέα Χρήστος Μέγκλας ανέλυσε τα στοιχεία από τις οικονομικές χρήσεις της εταιρείας και ζήτησε να δοθούν οι ίδιες τουλάχιστον τιμές με τις περσινές στους παραγωγούς για να προλάβουν να καλλιεργήσουν τεύτλα και να εξασφαλιστεί η λειτουργία των εργοστασίων ζάχαρης. Ζήτησε επίση απάντηση σχετικά με την πρόταση του επιμελητηρίου για το management του εργοστασίου ζάχαρης Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: