Σελίδες

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Έτοιμη να αναγεννηθεί από τις στάχτες της η Κρι Κρι

Αποφασισμένος να κοιτάξει μπροστά και να ξαναστήσει το ταχύτερο δυνατό τη σύγχρονη μονάδα γιαούρτης, που από το απόγευμα της περασμένης Τρίτης έγινε στάχτη στη μεγάλη πυρκαγιά στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Κρι – Κρι στις Σέρρες, εμφανίζεται ο....
πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας, Παναγιώτης Τσινάβος.


Η επιχείρηση είναι εν αναμονή της πραγματογνωμοσύνης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την καταστροφική πυρκαγιά και για τον προσδιορισμό του ύψους της ζημιάς, αλλά ταυτόχρονα επιχειρεί να διασφαλίσει την ομαλή τροφοδοσία της αγοράς με τα προϊόντα της, όχι μόνο για το αμέσως επόμενο διάστημα, αλλά για όσο χρόνο θα απαιτηθεί για να ξαναδημιουργηθεί η μονάδα.

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι το stock σε γιαούρτη της Κρι – Κρι φθάνει να εξυπηρετήσει ανάγκες της ζήτησης για περίπου ένα μήνα, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως φαίνεται ήδη να έχει βρεθεί η εναλλακτική λύση, μέσω συνεργασίας με άλλο εργοστάσιο, που θα επιτρέψει στη γαλακτοβιομηχανία να μην αφήσει να φανεί κενό τροφοδοσίας, όσον αφορά τα προϊόντα της, στην αγορά.

Στην ανακοίνωσή του μετά το τραγικό συμβάν, εξάλλου, ο κ. Παναγιώτης Τσινάβος τόνισε ότι «στην οικογένεια της ΚΡΙ ΚΡΙ είμαστε συγκλονισμένοι από το συμβάν. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά. Με την υποστήριξη των ανθρώπων μας που απέδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στην εταιρία, την υποστήριξη των γαλακτοπαραγωγών του Νομού Σερρών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των πελατών μας, θα τα καταφέρουμε. Από σήμερα κιόλας προχωράμε με συντονισμένα βήματα για τη δυναμική αναδιοργάνωση της παραγωγής μας προκειμένου να καλύψουμε άμεσα τις ανάγκες των πελατών μας και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής αξίας στους καταναλωτές μας. Μπορεί η φωτιά να έκαψε τις εγκαταστάσεις μας, αλλά άναψε ακόμα περισσότερο την πίστη, την θέληση και το όραμα των ανθρώπων της Κρι Κρι. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράστασή σας».

Να σημειωθεί πως το εργοστάσιο ήταν ασφαλισμένο για τέτοιο ενδεχόμενο, όπως και το ό,τι η διοίκηση της εισηγμένης γαλακτοβιομηχανίας, παρά τη ζημιά, δεν προτίθεται να προχωρήσει σε μειώσεις προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: