Σελίδες

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Συνεδρίασε η ΝΟ.Δ.Ε Σερρών με την νέα της μορφή

Συνεδρίασε την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου  η ΝΟ.Δ.Ε Σερρών με την νέα της μορφή. Μέλη της ΝΟ.Δ.Ε πλέον είναι και οι Βουλευτές. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Καμπούρης Θεόδωρος, οι Βουλευτές Φωτεινή Αραμπατζή και Μενέλαος Βλάχβεης...


Ο Βουλευτής Θεόφιλος Λεονταρίδης συμμετείχε σε κοινοβουλευτική επιτροπή.

Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης  Ιωάννης Μωυσιάδης, οι Πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο και τα εκλεγμένα μέλη των Θεματικών Τομέων.

Στόχος των νέων οργάνων που αναδείχθηκαν από τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές είναι η αναζήτηση και η παρέμβαση για την επίλυση των προβλημάτων του Νομού.

Έγινε ανάλυση του νέου κανονισμού λειτουργίας του οργάνου, συζητήθηκαν οι αρμοδιότητες υπευθύνων των θεματικών τομέων και έγινε οικονομικός απολογισμός  παρελθούσης χρήσης.

Επίσης ορίστηκαν ημερομηνίες σύγκλησης των οργάνων της ΝΟ.Δ.Ε και των ΔΗΜ.Τ.Ο, έγινε προγραμματισμός βραχυχρόνιων δράσεων και συζητήθηκαν προτάσεις για την στελέχωση των τμημάτων της ΝΟ.Δ.Ε.

Τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε αναπληρώνει βάσει του κανονισμού λειτουργίας της περιφερειακής οργάνωσης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Ορίστηκαν

Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας ο Ιωάννης Τζεβελέκος.

Υπεύθυνη Οργάνωσης η Δήμητρα Παναγιωτάκη με Αναπληρωτές τους Ταουσάνη Νικόλαο, Μπάρμπα Απόστολο και Παλιοδημούδη Ζαφείριο.

Υπεύθυνη Social Media η Δώρα Χρυσοστομιδου .

Η Νομαρχιακή Οικονομική Επιτροπή (ΝΟΕ) απαρτίζεται από τον Γραμματέα Γεώργιο Γκουγκούδη και μέλη τους Θεολόγη Βενέτη και Θεοδόση Νικηφορίδη.


Τέλος, η Νομαρχιακή Επιτροπή Δεοντολογίας (ΝΟ.Ε.Δ) απαρτίζεται από τον πρόεδρο Θεόδωρο Γεωργιάδη και τα μέλη Γεώργιο Μαδεμλή και Αριστοτέλη Βρέττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: