Σελίδες

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Εθνικός Γαζώρου: Πετυχημένη ημερίδα για τις αναπτυξιακές ηλικίες

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Ξενοδοχείο Elpida Resort, στις Σέρρες, για την ημερίδα που διοργάνωσε ο Εθνικός Γαζώρου με θέμα: «ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ».

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων, το....
Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, μέλη της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας και της ομάδας Νέων του συλλόγου, παιδιά της ακαδημίας και πολλοί ενδιαφερόμενοι.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Καλαποτλής, ο οποίος δεσμεύτηκε για μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων που θα υλοποιηθούν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Υπεύθυνος της ακαδημίας και προπονητής Γιάννης Κόκκινος.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Σερρών, Χριστόφορος Χριστοφορίδης ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων: «Όμοια εκδήλωση δεν έχει πραγματοποιηθεί από κανέναν σύλλογο. Δύο έννοιες με άμεση αλληλεπίδραση που ο επιτυχής συνδυασμός τους φέρνει μοναδικά αποτελέσματα. Στο αθλητισμό δεν φτάνουν μόνο τα γήπεδα.

Έχοντας στα χέρια μου την πρόσκληση της εκδήλωσης, εντυπωσιάστηκα με το κοινό στο οποίο απευθυνόταν, στους νεαρούς αθλητές. Σε αυτούς πρέπει να επενδύσουμε γιατί αποτελούν το μέλλον της κοινωνίας. Και στους γονείς τους που αγωνίζονται καθημερινά. Συγχαρητήρια σε όλη την διοίκηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: